“Det gælder ikke bare om højde“

Erster Rasenkontakt 2022

(TrK).Efter samtale med flere af NFC’s unge spillere, høre man tydeligt at de stoler på “Clausens” taktiske dispositioner.  Her er blandt andet alderen af betydning. “NFC er en klub der satser på unge spillere”. 

Da jeg bringer højden på holdet op, er der grin over hele linjen. “ vi ved godt vi ikke er de højeste, men så kan vi noget andet!”. Noget andet kunne være, at de er meget opmærksomme på dødboldsituationer, eller det kunne være Nr 20 Emeka Nnamani. Han griner dog bare og siger at “ i skal ikke lægge det pres over på mig” men det er tydeligt at han medspillere har store forventninger til Emeka. 

Übersetzt durch ein Programm:

„Es geht nicht nur um die Höhe.“

Nachdem man mit einigen der jungen Spieler der NFC gesprochen hat, hört man deutlich, dass sie „Clausens“ taktischen Dispositionen vertrauen.  „Die NFC ist ein Verein, der auf junge Spieler setzt.“

Wenn ich die Höhe des Teams anspreche, gibt es auf der ganzen Linie Lacher. „Wir wissen, dass wir nicht die Größten sind, aber dann können wir etwas anderes machen!“ Etwas anderes könnte sein, dass sie sich der Dead-Ball-Situationen sehr bewusst sind, oder es könnte Nr. 20 Emeka Nnamani sein. Er lacht nur und sagt: „Setzen Sie mich nicht unter Druck“, aber es ist klar, dass seine Teamkollegen hohe Erwartungen an Emeka haben.

Leave a Reply