“ Vi er kommet for at vinde“

BeltCupNews

Troels Bertram Kristensen (TrK)

Idag var første dag for Beltcuppen, som foregår i Lûbeck, på det lokale stadion.

Her fik jeg en lille snak med Christian Grønbæk, og holdleder Erling Steen.

Christian fortæller at de er kommet for at vinde, at dette er sådan Hvidovre altid spiller. Dette er på trods af at de kun er ankommet med 16 spillere, så er planen af trofæet skal med hjem til Hvidovre IF.

Hvidovre kommer med nogle af de højeste spillere af alle de 6 hold der deltager i Cuppen, “ Højden på spillerne er ikke en transfer strategi“ siger både Christian og Erling. “ det er bare de bedste spillere“

Übersetzt durch ein Programm:

„Wir sind gekommen, um zu gewinnen“

Heute war der erste Tag des Beltcuppen, der in Lûbeck im örtlichen Stadion stattfindet. Hier hatte ich ein kleines Gespräch mit Christian Grønbæk und Teamleiter Erling Steen.

Christian sagt, dass sie gekommen sind, um zu gewinnen, dass Hvidovre immer so spielt. Dies ist trotz der Tatsache, dass sie nur mit 16 Spielern angekommen sind, so ist der Plan der Trophäe, die nach Hvidovre IF gebracht werden soll.

Hvidovre kommt mit einigen der höchsten Spieler aller 6 Teams, die am Pokal teilnehmen, „Die Höhe der Spieler ist keine Transferstrategie“, sagen sowohl Christian als auch Erling. „Es sind einfach die besten Spieler“.

Leave a Reply