“Vi spiser hvad vi vil” – „Wir essen, was wir wollen“

“Vi spiser hvad vi vil” – „Wir essen, was wir wollen“

(JOJ). Præcentationeventet var tiltænkt præsentationen af de forskellige fodboldhold, fra 1., 2. og 3. dimension, med gratis mad og drikke. Til eventet blev der serveret buffet m. flødekartofler, forskelligt slags kød, pastasalater med dressing, tzatziki, salater og brød. Med det store udvalg var de danske fodboldspillere, fra Næstved BK og Hvidovre IF, godt tilfredse. Jesper fra Næstved BK siger “Vi spiser det der er, og det vi har lyst til”. Nogle enkelte af fodboldspillerne fra Næstved, havde øje for diet. Phillip og Frederik fra Hvidovre IF siger dog “Vi har en kostplan, som afhænger af vors træning og vores vægt”, og set ud fra det, mener de, at menuen er optimal i forhold til, det som de bør indtage. Det samme mener fodboldspillerne fra VfB Lübeck, som heller ingen diet har. Eventets madbuffet er altså optimal, i forhold til spillernes træning og normale kost, som ingen diet har, men med en kostplan som gerne skulle overholdes. 

„Wir essen, was wir wollen“

(JOJ). Die vorangegangene Veranstaltung war für die Präsentation der verschiedenen Fußballmannschaften aus der 1., 2. und 3. Dimension mit kostenlosem Essen und Trinken gedacht. Die Veranstaltung servierte Buffet mit Sahnekartoffeln, verschiedenen Fleischsorten, Nudelsalaten mit Dressing, Tzatziki, Salaten und Brot. Mit der großen Auswahl waren die dänischen Fußballer von Næstved BK und Hvidovre IF sehr zufrieden. Jesper von Næstved BK sagt: „Wir essen, was ist und was wir wollen“. Einige der Fußballer aus Næstved hatten ein Auge für die Ernährung. Phillip und Frederik von Hvidovre IF sagen jedoch: „Wir haben einen Diätplan, der von unserem Training und unserem Gewicht abhängt“, und daraus glauben sie, dass das Menü in Bezug auf das, was sie konsumieren sollten, optimal ist. Gleiches gilt für die Fußballer vom VfB Lübeck, die ebenfalls keine Diät haben. Das Essensbuffet der Veranstaltung ist daher optimal, in Bezug auf das Training der Spieler und die normale Ernährung, die keine Diät hat, sondern mit einem Diätplan, der eingehalten werden sollte.